2019 İlkbahar/Yaz Trendleri

0
2284

Ukraynalı moda tasarımcısı 2019 İlkbahar/Yaz modasına damga vuracak renkleri ve özel kombinleri açıkladı.

İlk bakışta uygun kıyafetleri seçerek, renkler ile kombinasyon oluşturmak zor gibi gözükebilir fakat sezonlara ve modaya uygun seçimler sizleri ön plana çıkaracaktır. Ukraynalı tasarımcı Andre Tan tarafından hazırlanan 7 ipucu ile uygun renkleri seçerek, beklenmedik canlı bir görüntü oluşturabilirsiniz.

  1. 2019 ilkbahar ve yaz sezonunda, pantolonlar yerine kısa şortlara öncelik vererek kontrastlarla oynaması için farklı renklerde gömlekler tercih edebilirsiniz.

  1. Klasik silüetleri, “kaba” botlarla veya kovboy botlarıyla birleştirebilirsiniz.

  1. Ofiste ve buluşmalarda kullanımı mümkün olabilecek, zarif bir kot tulumun altına beyaz bir gömlek tercih edilebilirsiniz.

  1. Uzun, hafif ve şeffaf pileli etekler 2019 ilkbahar/yaz sezonunda moda tekrar moda oluyor. Farklı renklerdeki pileli etekleri, kemerlerin üst kısmında kalıcak şekilde ipek gömlekler tercih edebilirsiniz.

  1. Bu sezon tüm pastel tonları ve zarif mercan tonları moda olacak. Ama klasikleri unutmamak gerekiyor, beyaz ve siyah renkler her zaman bir gardırobun temelini oluşturur.

  1. Baskılı ve geometrik şekillerin bulunduğu kıyafetler dikkat çekicidir, fakat kullanımında küçük ipuçlarına dikkat etmek gerekir. Baskılı ve geometrik şekillere sahip olan kıyafetler, kendi kendine yeterli olacaktır ve çok sayıda aksesuar gerektirmez.

  1. Aynı zamanda 2019 ilkbahar-yaz sezonu için keten, pamuk ve kot kıyafetleri tercih edebilirsiniz.